ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ο μετανάστης.

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα κοριτσάκι που ήταν από το Πακιστάν.Έίχε έρθει σε ένα ελληνικό νησί επειδή ήθελαν να έχουν μια καλύτερη ζωή...Όταν έφτασε στην Ελλάδα χάρηκε αλλά μόλις αντίκρισε την συμπεριφορά των παιδιών απογοητεύτηκε πλήρως!Σιγά σιγά αφού περνούσε ο καιρός η συμπεριφορά τον παιδιών δεν έλεγε να αλλάξει.Η Μαρία πήγαινε να τους πλησιάσει αλλά αυτοί έφευγαν από κοντά της  μέσα σε 5 δευτερόλεπτα.Μια μέρα γύρισε στο σπίτι λυπημένη χωρίς να μπορεί από ντροπή να αντικρίσει τους γονείς της.Αφού κλειδώθηκε στο δωμάτιο η μαμά της κατάφερε να την πείσε να ανοίξει.
-Τι έπαθες κοριτσάκι μου;
-Τίποτα.απάντησε μέσα σε λυγμούς σκύβοντας το κεφάλι
-Κατάλαβα .Σε διώχνουν.Άκου με προσεκτικά.Εσύ πρέπει να φανείς πιο δυνατή λέγοντάς τους:Ο ρατσισμός δεν είναι καλό πράγμα!Λυπάμαι για εσάς.Δεν σας έκανα κάτι!Πάντως εσείς  μου κάνατε πολλά!Κάποτε ίσως  θα έρθετε και στη δική μου θέση και τότε θα καταλάβετε...Αντίο!
Το κοριτσάκι αφού άκουσε τη μαμά της και μετέφερε τα λόγια στα παιδιά!Τα παιδιά άρχισαν να μαλακώνουν μαζί της εκτός από ένα παιδί!Η Μαρία αφού συμφιλιώθηκε με τα παιδιά προσευχήθηκε: Θεέ μου ας είναι όλοι οι συμμαθητές μου καλά ακόμα κι εκείνο το παιδάκι!Την επόμενη μέρα στο σχολείο έμαθε από τους συμμαθητές της ότι ο  Γιώργος έφυγε λόγω οικονομικού...Ένας φίλος της Μαρίας πήρε τηλέφωνο τον Γιώργο μα η πρώτη του λέξη του ήταν!
Τώρα μπορώ να καταλάβω την Μαρία πες της ένα μεγάλο.....
                                                                     
                                                      Συγγνώμη!!!!
                                                   
                                                      Τέλος
BY Μέρκος Ν.



5 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία ιστορία Μέρκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Με αγάπη η φίλη σου Ελευθερία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο αγόρι μου..Πολύ ωραία η ιστορία σου και αληθινή όσον αφορά το τι μπορεί να συμβεί σε όλους μας.που...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια ιστορία Μέρκο!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! Θέλω να σου πω πως γράφεις υπέροχες εκθέσεις και θάλω να συνεχίσεις έτσι!!! Επίσεις έχει σχέση με το θέμα που έχουμε τώρα στο σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή