ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Γερμανικός Ποιμενικός
Το ζώο έχει τη δυνατότητα να ζει στα πλαίσια μιας οικογένειας ανθρώπων, αφού ενσωματώνεται εύκολα και γρήγορα γίνεται πλήρες μέλος της. Έχει πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά. Ταυτόχρονα είναι και πολύ καλός φύλακας. Ο γερμανικός ποιμενικός έχει μεγάλη ευκολία στο να προσαρμόζεται στην εκάστοτε ψυχική διάθεση του αφεντικού του.
Πιστός, ειλικρινής, έξυπνος και παρατηρητικός, ο γερμανικός ποιμενικός, όπως προαναφέρθηκε, εκπαιδεύεται εύκολα και θεωρείται ως μία από τις πιο έξυπνες ράτσες σκύλων. Επίσης, λόγω των ιδιοτήτων του, ανήκει στις πλέον δημοφιλείς ράτσες παγκοσμίως και μάλιστα σύμφωνα με τις στατιστικές του American Kennel Club, είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές είδος σκύλου τα τελευταία χρόνια στις Η.Π.Α

Ο Γερμανικός Ποιμενικός είναι ασυνήθιστα ευφυής και πολύ πιστός, υπάκουος, γενναίος, και προστατευτικός. Είναι γνωστός για την τόλμη του, αλλά δεν είναι καθόλου εχθρικός ή επιθετικός. Ο Γερμανικός Ποιμενικός είναι ένας αφοσιωμένος σκύλος και είναι ιδανικός για, σύντροφος αλλά και για φύλακας. Ο Γερμανικός ποιμενικός μπορεί να προσαρμοστεί σε πολλούς διαφορετικούς τρόπους ζωής.
Ο Γερμανικός Ποιμενικός είναι ένας εδαφικά κυριαρχικός σκύλος, πράγμα που τον καθιστά στις ράτσες που είναι μάλλον απίθανο να τρέξουν μακριά από έναν καυγά. Δεν είναι φιλικός προς τους ξένους και θα σταματήσει τους ανεπιθύμητους επισκέπτες. Ο Γερμανικός Ποιμενικός Σκύλος τα πάει καλά με τα παιδιά και με τα άλλα ζώα, με την προϋπόθεση ότι έχει κοινωνικοποιηθεί σωστά, αλλά δεν προτιμά τη συντροφιά των άλλων σκύλων.Επίσης είναι ο πιο συντροφικός σκύλος αρκεί να τον δείξεις και εσύ την αγάπη σου.!!Ο σκύλος χρησιμοποιείται και για τον στρατό-αστυνομία λόγω της ικανότητας του να προστατεύει ανθρώπους και να ανακαλύπτει πράγματα.Είναι το όνειρο κάθε ανθρώπου που αγαπάει τα ζώα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου