ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ!!!

Όπως ξέρετε παιδιά μου τη Δευτέρα εμείς οι δάσκαλοί σας θα πάμε στα σχολεία μας..Έτσι και εγώ θα πάω στο δικό μας σχολείο..Πριν πω οτιδήποτε θα θελα να ευχαριστήσω την Εύη  ,την Κωνσταντίνα,τη Λίλα,την   Νάσια ,την Παναγιώτα ,τη  Χρυσούλα,(αλφαβητικά τα ονόματά σας )που κρατήσατε ζωντανή τη σελίδα σας..Πιστέψτε με είναι σημαντικό αυτό..
Λοιπόν συνεχίζοντας θα πω πως με νέα όνειρα και με αρκετή όρεξη περιμένω ναι να ξεκινήσει το σχολείο,αλλά περισσότερο έχω αδημονία για να σας ξαναδώ..Μου έλειψε η δυναμικότητά σας, το χιούμορ και το χαμόγελό σας,τα πειράγματά σας ,ακόμα και τα ..νευράκια σας.. Μου λείψατε όλα τα παιδιά πολύ..
Περιμένω να σας ξαναδώ, να ξεκινήσουμε ,να αρχίσουμε πάλι να μοιραζόμαστε στιγμές και φέτος ,καθώς είναι η τελευταία σας χρονιά ,θέλω να αποκτήσετε τις πιο υπέροχες αναμνήσεις που θα τις κουβαλάτε μια ζωή..Και αυτό δεν είναι εύκολο γιατί καθώς μεγαλώνετε,το μυαλό αφήνει πίσω πολλά για να αποκτήσει νέες αναμνήσεις..Μα εμείς θα το κάνουμε.Θα το πετύχουμε μαζί..Θα προσπαθήσω να σας αφήσω αναμνήσεις για μια ζωή..
Θα προσπαθήσουμε να έχουμε πιο ποιοτικό χρόνο,να νιώσουμε το άρωμα της ΣΤ τάξης ,να χουμε μια ονειρεμένη όσο μπορούμε χρονιά ακόμα και αν τα μαθήματά μας θα ναι λίγο πιο δύσκολα ..
Λιγότερη¨σπατάλη¨χρόνου σε μικροπροβλήματα και περισσότερη ουσιαστική επαφή..Θα το κάνουμε όπως θέλουμε εμείς..Θα  κάνουμε ένα νέο συμβόλαιο όπου όλα θα χουν τη θέση τους  φέτος..Μεγαλώσατε..Μπορείτε ακόμα περισσότερο από πέρσι να τηρήσετε νέα πράγματα..
Ετοιμαστείτε λοιπόν..Γράψτε ιδέες που θέλετε και μπορούμε να πραγματοποιήσουμε με τα μέσα που έχουμε και στα πλαίσια της σχολικής ζωής,σκεφτείτε όρους για το συμβόλαιό μας, τρόπους να κάνουμε την τάξη χώρο που θα θέλουμε συνεχώς να μαστε μέσα,σκεφτείτε που  και πως μπορούν να μας βοηθήσουν οι γονείς σας,Τολμήστε να ονειρευτείτε την τελευταία σας χρονιά και να μη διστάσετε να μοιραστείτε το όνειρο ΣΑΣ..Το δικό σας όνειρο και τη δική σας επιθυμία όπως εγώ μοιράζομαι τώρα τη δική μου μαζί σας..Ολοι μαζί θα προσπαθήσουμε να ενώσουμε ,αν όχι όλα τα όνειρα ,να ενώσουμε τουλάχιστον κομμάτια τους και να τα κάνουμε ένα..ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΕΙΡΟ..
  Οργή, απογοήτευση και πολλά αρνητικά συναισθήματα που νιώθατε καθώς ήσασταν μικρότεροι, θα δείτε πως μπορείτε να τα διαχειρίζεστε πια  πιο εύκολα και θα μετατρέπονται σε θετική ενέργεια. ..Πλέον  θα αρχίσετε να  κοιτάτε μόνο μπροστά ενώ   θα νιώσετε   για πρώτη φορά μέσα σας τη φράση η οποία περιγράφει  και το ιστολόγιό σας.."Εγώ έχω τα χρώματα έχω και τα πινέλα..Θα κάνω λοιπόν τον δικό μου Παράδεισο για να μπω μέσα...¨"..Θα ανεβείτε μαζί μου  ένα  μεγάλο σκαλοπάτι ...Ίσως το πιο μεγάλο της ζωής σας..Από την παιδικότητα περνάτε σιγά σιγά στην νεανική ζωή.Η ανάπτυξή της προσωπικότητας σας,η ανάπτυξη των γνώσεών σας ,και για πρώτη φορά οι στόχοι που θα θέσετε θα ναι οι πιο σημαντικοί καθώς  με τη βοήθειά μου τις ώρες που θα μαστε στο σχολείο αλλά και με τη βοήθεια των γονέων σας, θα βάλετε τα θεμέλια για το μέλλον σας.Μεγαλώνετε..Μεγαλώσατε..
Εχουμε πολλά να περάσουμε παιδιά μου φέτος..Πολλές όμορφες στιγμές και αν ,λέω αν,έρθουν και δύσκολες στιγμές αυτές θα τις ξεπερνάμε εύκολα. Θα μαστε μαζί και αυτό είναι σίγουρα εγγύηση ότι θα τα καταφέρουμε..
ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ λοιπόν τη νέα σχολική χρονιά..Ισως τα όνειρά σας πραγματοποιηθούν..

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ!!!!

4 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΠΟΛΕΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ. ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΥΡΙΑ.ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΠΑΝΩ ΣΑΣ .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΧΡΟΝΙΑ.ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ...

    (ΚΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ)
    (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΘΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑΣΙΝΗ ΜΟΥ)


    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :-) Διαγωνισμα θα σας βάλω όχι τεστ..( Αστειεύομαι καρδούλα μου..)Αυτό που ονειρεύεσαι θα το χεις..Και σε ευχαριστώ για τα υπέροχα λόγια σου Κωνσταντίνα μου..Σε λιγότερο από 15 μέρες θα μαστε μαζί και τότε το όνειρο θα αρχίσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρία,οι αναρτήσεις σας με συγκινούν πάντα,όμως αυτή ακόμη περισσότερο.Ελπίζω εσείς και ο κ/ος Στέλιος να περάσατε υπέροχα στις διακοπές σας,γιατί,όπως είπατε κι εσείς σε λίγο ξεκινάνε τα σχολεία και αρχίζουν τα δύσκολα για ακόμα μια χρονιά.Βέβαια με εσάς θα είναι όλα ΠΑ-νεύκολα!!! Κυρία ένα πράγμα δεν μπορώ να πιστέψω,ότι θα είμαστε τα μεγάλα του σχολείου!Θα ήθελα φέτος,που θα είναι η τελευταία μας χρονιά στο δημοτικό,να περάσουμε όσο καλά περάσαμε και πέρσι και ακόμα καλύτερα.Α,και να πάμε τις εκδρομές που συζητούσαμε!Ωστόσο έχω βρει αρκετά θέματα για Dibate!!! Aνυπομωνώ να τα πούμε από κοντά!!!!!!!!!!!!!!! Μου λείψατε πάρα πολύ!!!

    Φιλιά Παναγιώτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παναγιώτα μου φέτος θα μαστε ακόμα καλύτερα..Εμειναν 7 μέρες..Σε 7 μέρες ξαναρχίζει ένα νέο όνειρο.. θΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή