ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Πώς ήμουν στην αρχή της χρονιάς και πώς τώρα

Όταν ξεκίνησα να πηγαίνω Έ Δημοτικού,ήμουν φοβισμένη,αγχωμένη και ένιωθα πολύ άβολα.Δεν ήξερα ποιον δάσκαλο ή δασκάλα θα είχαμε και εάν θα έρθει ή θα φύγει ένα παιδί.
Σχετικά με τις γνώσεις μου,δεν ήξερα τι ήταν το Διάταγμα των Μεδιολάνων,τι είναι κλιτή και άκλιτη μετοχή,δεν ήξερα τι είναι μεικτός αριθμός και δεν είχα ιδέα ότι υπήρχαν τα μόρια,τα άτομα και τα κουάρκ.Επίσης,δεν ήξερα ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος της νηστείας,τι είναι αστυφιλία και τι είδους βλάστηση υπάρχει στις περιοχές της Ελλάδας,δεν ήξερα τι είναι το Γερούνδιο στα Αγγλικά και πότε μπαίνει, πώς μετράμε από το 0 ως το 20 στα Γαλλικά,πώς μπορούμε να φτιάξουμε ένα μουσικό κομμάτι και δεν είχα ιδέα τι είναι και τι σημαίνει Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή.
Τώρα όμως,όλα αυτά τα ξέρω χάρη σε αυτούς τους δασκάλους και τις δασκάλες που μου έμαθαν πολλά πράγματα τα οποία θα είναι χρήσιμα στη ζωή μου!

3 σχόλια:

  1. Κυρία,ελπίζω να καταλάβατε τι να κάνετε το κείμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας παιδιά.Τι κάνετε;Ελπίζω να είστε καλά!Ήθελα να σας ρωτήσω τα μαθήματα που θα μας κάνει η κυρία αύριο,θα τα φέρουμε τα βιβλία ή μόνο θα φέρουμε τα υπόλοιπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή