Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

Μόλις έστειλα τις προσκλήσεις σε όσα mail μου δώσατε.. Όσοι και όσες πήρατε την πρόσκληση και έχετε gmail με το που θα έρθει η πρόσκληση θα πατήσετε εκεί που λέει "συνδεθείτε εδώ" και θα σας βγάλει στο blog.Αμέσως μετά μπορείτε να αλλάξετε το όνομα με το οποίο θα εμφανίζεται το παιδί πατώντας επάνω δεξιά που γράφει προφίλ..Θα σας βοηθήσει το ίδιο το πρόγραμμα να το κάνετε.Αν δεν τα καταφέρετε ελάτε στο σχολείο ώστε να το κάνουμε μαζί..(δεν γνωρίζω τον κωδικό εισόδου σας οπότε είναι απαραίτητο να είστε εκεί ώστε να συνδεθείτε)


Όσοι /όσες δεν έχετε gmail θα σας οδηγήσει να κάνετε εγγραφή στην google( το πρόγραμμα του blogger είναι της Google).Θα δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό ΔΊΝΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.. .Το δοκίμασα και εγώ αυτό βάζοντας πχ στο όνομα το όνομα μου και επίθετο τα 3 πρώτα γράμματα του επιθέτου μου και το δέχτηκε οπότε ΜΗ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ..Σημαντικό είναι ότι δεν μου ζήτησε επιβεβαίωση τηλεφώνου και δεν έβαλα άλλο λογαριασμό mail..(αυτό ίσως γιατί παραπέμφθηκα στη δημιουργία του λογαριασμού μέσω του υπάρχοντος..) Με το που θα κάνετε το λογαριασμό θα σας οδηγήσει στο blog των παιδιών..Το μόνο που έχετε να κάνετε μετά ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ είναι να αποδυνδεθείτε πατώντας επάνω δεξιά που γράφει ΠΡΟΦΙΛ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ και να πατήσετε έξοδο(Οπως κάνετε με την αποσύνδεση του mail)..Εγώ θα δείξω στα παιδιά στο σχολείο το πως θα συνδέονται ,θα γράφουν ,θα διορθώνουν ,θα επεξεργάζονται τα κείμενά τους και γενικά όλη τη διαδικασία..


 ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ θα πηγαίνουν τα παιδιά στη διεύθυνση του blog που είναι http://eyxhkaioneira.blogspot.gr/ θα πατάτε/νε επάνω δεξιά που γράφει σύνδεση,θα βάζουν το νέο mail και τον κωδικό οπότε είναι σημαντικό μόλις τον κάνετε να τα αντιγράψετε σε ένα χαρτί ώστε να τον έχουν ή να τον έχετε. Υ-Γ..Παλιότερα δεν είχαμε πρόβλημα να συνδέονται όλοι οι λογαριασμοί(hotmail,yahoo,windowslive )με τo ΒLog..Η πολιτική όμως άλλαξε και είναι απαραίτητο για όσα προϊόντα παρέχονται από την GOOGLE να υπάρχει και σύνδεση με το δικό τους πάροχο mail.. Για όποια απορία έχετε μέχρι να βάλουμε την εφημερίδα στη σειρά και για ότι σας απασχολεί μη διστάσετε να με ενημερώσετε.. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου